Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00

Vi er din ekspert i digitale løsninger

Få størst udbytte af din forretning via nettet ved hjælp af vores idéudviklende team

Webbureau København

Hos byMedia skaber vi digitale løsninger, der virker for DIN virksomhed. Vi er din personlige samarbejdspartner i arbejdet med at få hjemmeside, webshop eller markedsføring til at spille 100% for i sidste ende at skabe resultater på bundlinjen. Vi leverer ikke blot standardløsninger, men tilpasser webløsninger, så de matcher netop din virksomheds værdier og ambitioner.

Vores webløsninger er udarbejdet i WordPress, der gør det nemt at redigere og tilpasse indholdet hen af vejen. Derudover er alle vores webløsninger udarbejdet med responsivt design, hvilket betyder, at din løsning virker på alle platforme altså PC/Mac, tablet og smartphone. I en tid hvor flere og flere søger på mobil efter services og ydelser, er det en nødvendighed, at din webløsning virker på samtlige platforme.

 

Vi arbejder i tæt samarbejde med dig om at skabe en visuel identitet, der præsenterer din virksomhed på en professionel og attraktiv måde.

Vi leverer løsninger inden for markedsføring i form af annoncering på Google, hvor de vigtigste værktøjer er SEO og AdWords. Google-markedsføring er super vigtigt, hvis du vil øge synlighed og tilgængelighed for dine kunder. Med en placering i toppen af Google kan du nå ud til de kunder, der efterspørger de produkter, din virksomhed tilbyder.

Vi er byMedia – et Nordjysk webbureau i København

Facebook er danskernes nummer 1 inden for sociale medier, og dette giver mange muligheder for virksomheder. Med annoncering på Facebook, kan du nå ud til kunder baseret på adfærd, interesser og geografi, hvilket gør det muligt at ramme målgruppen spot-on. Hvis dette er en markedsføringskanal, din virksomhed vil benytte sig af, kan byMedia webbureau tilbyde en markedsføringspakke, der indeholder udarbejdelse af annoncer og efterfølgende analyse af resultaterne.

Vores skarpe priser tiltaler både større og mindre virksomheder, idet det er vores vision at være tilgængelige i forhold til prisen for alle virksomheder i Danmark, uanset budget. Vi udarbejder både mindre simple løsninger og større komplicerede løsninger, alt efter hvad din virksomheds ambitionsniveau er – altid til en yderst fordelagtig pris.

Kontakt os til en snak om din fremtidige vækst

Hvis byMedia kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller skriv til os på [email protected].

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Vi er landsdækkende

Aalborg

København

Aarhus

Odense

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00