Kreativ

Webbureau København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Webbureau København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Se cases

LOGO + GRAFISK DESIGN +  ONLINE MARKEDSFØRING + WEBSITE

Brix Tømrer ApS

LOGO + GRAFISK DESIGN + ONLINE MARKEDSFØRING + TEKSTFORFATNING + WEBSITE

Oplev Brovst

BRANDING + GRAFISK DESIGN + TEKSTFORFATNING  + WEBSITE

Scandic IT

TEKST + BRANDING + GRAFISK DESIGN + TRYKSAGER + WEBSITE

Designhaus

Webbureau i København

Hos BY MEDIA skaber vi digitale løsninger, der virker for DIN virksomhed. Vi er din personlige samarbejdspartner i arbejdet med at få hjemmeside, webshop eller markedsføring til at spille 100% for i sidste ende at skabe resultater på bundlinjen. Vi leverer ikke blot standardløsninger, men tilpasser webløsninger, så de matcher netop din virksomheds værdier og ambitioner.

Vores webløsninger er udarbejdet i WordPress, der gør det nemt at redigere og tilpasse indholdet hen af vejen. Derudover er alle vores webløsninger udarbejdet med responsivt design, hvilket betyder, at din løsning virker på alle platforme altså PC/Mac, tablet og smartphone. I en tid hvor flere og flere søger på mobil efter services og ydelser, er det en nødvendighed, at din webløsning virker på samtlige platforme.

Vi arbejder i tæt samarbejde med dig om at skabe en visuel identitet, der præsenterer din virksomhed på en professionel og attraktiv måde.

Læs mere

Vi leverer løsninger inden for markedsføring i form af annoncering på Google, hvor de vigtigste værktøjer er SEO og AdWords. Google-markedsføring er super vigtigt, hvis du vil øge synlighed og tilgængelighed for dine kunder. Med en placering i toppen af Google kan du nå ud til de kunder, der efterspørger de produkter, din virksomhed tilbyder.

Vi er BY MEDIA – et Nordjysk webbureau i København

Facebook er danskernes nummer 1 inden for sociale medier, og dette giver mange muligheder for virksomheder. Med annoncering på Facebook, kan du nå ud til kunder baseret på adfærd, interesser og geografi, hvilket gør det muligt at ramme målgruppen spot-on. Hvis dette er en markedsføringskanal, din virksomhed vil benytte sig af, kan byMedia webbureau tilbyde en markedsføringspakke, der indeholder udarbejdelse af annoncer og efterfølgende analyse af resultaterne.

Vores skarpe priser tiltaler både større og mindre virksomheder, idet det er vores vision at være tilgængelige i forhold til prisen for alle virksomheder i Danmark, uanset budget. Vi udarbejder både mindre simple løsninger og større komplicerede løsninger, alt efter hvad din virksomheds ambitionsniveau er – altid til en yderst fordelagtig pris.

Kontakt os til en snak om din fremtidige vækst

Hvis BY MEDIA kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller skriv til os på [email protected]

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed via en online Webshop.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau