Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00

Adwords Århus

Få professionel hjælp til Adwords optimering i Århus

Adwords Århus

I dag kender de fleste til Googles søgemaskine – samtidig er det dog de færreste, der også kender til Google AdWords, der er en del af Googles værktøjskasse for virksomheder. Her får du muligheden for, på vegne af din virksomhed, at lave målrettet digital markedsføring med henblik på at blive vist i toppen af en Google søgning – før de organisk genererede resultater og før dine konkurrenter.

En af de helt store fordele ved en AdWords kampagne er det, der kaldes ”pay per click” (PPC). Med PPC betaler du som annoncør udelukkende for de ”klik”, der er til dit website. AdWords’ priser afhænger altså af, om folk klikker sig ind på din side og kigger på dine produkter eller ydelser og du er derfor hele tiden sikker på at få værdi for pengene. Fra din AdWords konto fastægges budget, ligesom der også udarbejdes AdWords report, Google Analytics m.m.

Google Adwords giver dig endvidere muligheden for geografisk afgrænsning. Det betyder blandt andet, at du kan fokusere din kampagne i Aarhus-området eller – hvis det er dit behov – bredere, med henblik på en nationalt eller internationalt fokuseret kampagne. Igennem tilbundsgående analyser hjælper vi dig naturligvis med at finde ud af, hvor dit behov ligger. Med det udgangspunkt, sammensætter vi den helt rigtige AdWords kampagne til dig og din virksomhed.

 

Det betyder altså, at du som annoncør hele tiden er i kontrol over din konto og du risikerer ikke lige pludselig, at dit budget løber løbsk. Ligeledes har du muligheden for at følge op på din kampagne og tilpasse nye fremstød for på den måde at fokusere endnu mere målrettet. Med en AdWords kampagne bruger du altså ikke unødvendige ressourcer på markedsføring, der ikke rigtigt virker, samtidig med at du øger sandsynligheden for, at henvendelser konverteres til salg.

Synes du dog fortsat, at ord som retargeting, AdWords keywords, AdWords management kan være svære at forstå og tillader din virksomheds aktivitetsniveau ikke diverse AdWords kurser, så du selv kan sammensætte din kampagne? Er du ikke helt sikker på, hvordan du griber digital markedsføring an og kunne du godt bruge hjælp til at udarbejde den helt rigtige marketing strategi?

Tilknyt byMedia som dit Adwords Bureau i Aarhus

Skub din virksomhed i Aarhus helt frem i det digitale rampelys med en AdWords kampagne fra byMedia! Så er du sikker på at komme frem i køen og foran dine konkurrenter i en Google søgning, samtidig med, du øger sandsynligheden for at blive kundernes foretrukne.

Vi er et AdWords bureau med dokumenteret erfaring fra en lang række forskellige virksomheder i Aarhus og vi har samarbejdet med de fleste, lige fra frisøren til tømreren. Qua vores store erfaring og dygtige team leverer vi skudsikre Adwords kampagner til din århusianske virksomhed. I samarbejde med vores eksperter, sammensætter I en løsning, der passer dit behov. Vi tilbyder ligeledes AdWords management, således du kan fokusere på virksomhedens drift og de daglige opgaver og ikke skal bekymre dig om din online synlighed.

byMedia leverer personlige og professionelle løsninger, der skræddersyes til din virksomheds behov. Ligeledes garanterer vi, at din AdWords kampagne hurtigt vil give ROI og er dig naturligvis også behjælpelige ved opfølgning på din kampagne. Dermed er du også sikker på, at ethvert tiltag er 100 % fokuseret og gennemtænkt, så du ikke ender med at spilde ressourcer på mangelfulde løsninger.

Kontakt os for en sparringspartner til din virksomhed i Aarhus, der forstår den århusianske forretningsånd. Med en skræddersyet AdWords kampagne, hjælper vi dig til at tiltrække flere kunder, øge salget i din webshop, få flere opkald på telefonen, gensælge til eksisterende kunder m.m.

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Vi er landsdækkende

Aalborg

København

Aarhus

Odense

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00