Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Digital markedsføring

Online markedsføring for lokale virksomheder

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Digital markedsføring

I en moderne verden, hvor alt efterhånden foregår online via smart phones, tablets eller computer, er det ikke længere TV-reklamer, radiospots og trykte reklamer i ugeaviserne, der virkelig rykker. Nej, det er digital markedsføring, der har til formål at skubbe dig og din virksomhed helt frem i det virtuelle rampelys, hvor kunderne ser dig og konkurrenterne halter bagefter.

Digital markedsføring dækker over en bred vifte af markedsføringsmetoder, der dog alle har det til fælles, at de beskæftiger sig med den markedsføring, der foregår via digitale medier. En af fordelene ved digital markedsføring er, at de fleste forbrugere i dag dagligt befinder sig i den digitale verden, hvorfor det også er markant lettere at nå dine kunder her, end hvis du markedsfører dig igennem trykte annoncer. Når vi taler digital markedsføring, er der dog tit og ofte tale om lang række tekniske og lidt mere komplekse metoder, der kan kræve hjælpen fra et digitalt bureau som byMedia. Vi har nemlig allieret os med branchens dygtigste SEO-, Adwords- og marketingfolk for at kunne tilbyde vores kunder de bedste og mest effektive løsninger på markedet.

SEO, SEM og kvalitetstekster

Som en af vores faste og mest populære ydelser her hos byMedia, tilbyder vi søgemaskineoptimering. Dette gør vi både, når du vælger os til at lave din nye hjemmeside eller webshop, men vi tilbyder også en grundig gennemgang af din nuværende. Vi anbefaler altid, at der tilkøbes en SEO-løsning, når der skal laves en ny hjemmeside. På den måde er du nemlig flyvende fra starten og vil allerede fra starten af også se dig selv allerøverst i Googles søgeresultater – foran dine konkurrenter og lige dér, hvor kunderne ser dig.

SEO kan dog være en meget teknisk og uforståelig størrelse, hvor der skal kigges på OnPage og Offpage SEO, herunder linkbuilding, SERP, headings, content marketing og meget mere. Hos byMedia har vi beskæftiget os med SEO i over fem år og har således også allieret os med branchens bedste SEO-teknikere, der får det hele til at spille fra dag et. Ligeledes har vi allieret os med tekstforfattere, der sørger for at skabe kreative tekster med henblik på anvendelse til søgemaskineoptimering.

Hos byMedia kan vi således være dig og din virksomhed behjælpelige, uanset om I ønsker hjælp til lokale, landsdækkende eller internationale SEO-kampagner.

Google AdWords

En anden vigtig metode, når vi taler digital markedsføring er Google AdWords. Google AdWords er, lidt ligesom SEO, en metode til at blive vist øverst i et søgeresultat i Googles egen søgemaskine. Til forskel fra SEO, beskæftiger Google AdWords sig dog med de allerøverste resultater i en søgning – nemlig annoncerne. Hvor du ved hjælp af en god, kontinuerlig SEO-indsats vil opleve at blive vist øverst i Googles organisk genererede søgeresultater, vil du med en solid AdWords kampagne blive vist som en del af annoncørerne over de organiske søgeresultater.

Fordelen ved Google AdWords er, at du helt selv bestemmer budgettet, ligesom du kan målrette din markedsføring mere eller mindre fokuseret. Dette afgøres af faktorer som geografisk afgrænsning, din målgruppe mv. Som en fast del af vores team, har vi hos byMedia AdWords-eksperter, der kan bistå jer med rådgivning og vejledning omkring Google AdWords. Ligeledes tilbyder vi lede en given kampagne med alt, lige fra tilrettelæggelse og eksekvering til opfølgning af selv samme.

Hjemmeside og webshop

Sidst, men ikke mindst, har vi hos byMedia stor erfaring med hjemmesider og webshops og leverer således personlige og kreative løsninger til alle vores kunder. Hjemmesider udvikles i CMS-systemet WordPress, der er det mest anvendte på verdensplan, når vi taler hjemmesider. Ligeledes anvender vi WooCommerce i forbindelse med oprettelse af jeres nye webshop. WooCommerce er udviklet af nogle af folkene bag WordPress, hvorfor dette plugin naturligvis også er 100 % kompatibelt med din WordPress hjemmeside.

I forbindelse med oprettelse af en ny hjemmeside eller webshop, tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens grafiske udtryk med stærke referencer til eksempelvis firmalogo. Har du endnu ikke fået udviklet en visuel identitet til virksomheden, bistår vi dig naturligvis også i den del af processen.

Hvis du mener, byMedia kan være en ideel sparringspartner for dig og din virksomhed, når det kommer til digital markedsføring, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud