Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Marketingbureau i København med lokalt kendskab

Lokal markedsføring til lokale virksomheder i København

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Marketingbureau i København

Markedsføring i en virksomhed er ikke længere, hvad det engang var. Førhen drejede det sig i høj grad om produktion af markedsføringsmateriale til trykte medier eller TV-reklamer for større virksomhed. I dag handler markedsføring i langt højere grad om specialiserede værktøjer, der ideelt anvendes af fagfolk inden for området. Det være sig SEO-specialister, social media managers ellers webudviklere, der kan hjælpe med spændende, relevante hjemmesider.

Marketingbureau i København med speciale i digital markedsføring

Hos byMedia har vi specialiseret os i alt, der vedrører den digitale markedsføring i alt fra store til mellemstore og små virksomheder. Vores ekspertviden er hentet igennem mange år i bureauverdenen, ligesom vi vægter højt, at vores medarbejdere er specialister inden for deres specifikke område.

Når du kontakter byMedia som dit marketingbureau i København, kan du således også forvente at møde webdesignere, SEO-specialister, grafikere og tekstforfattere. Alle sammen dygtige folk, der har til formål at hjælpe alle vores kunder med at skabe øget tilstedeværelse online såvel som offline.

Skræddersyede løsninger hos dit marketingbureau i København

At arbejde med faste pakker og løsninger er ganske enkelt ikke en mulighed, når du beskæftiger dig med moderne markedsføring. Det er i hvert fald den holdning, vi arbejder med, her hos byMedia. Vi arbejder ud fra en betragtning om, at alle virksomheder er forskellige og at forskellige kunder og målgrupper reagerer forskelligt på forskellige tiltag.

Som dit marketingbureau i København hjælper vi dig derfor med at udtænke en strategi, der støtter op om virksomhedens målsætninger. En strategi der er forståelig for dig og som formår at placere dig allerforrest i det digitale markedsføringsunivers! Vi sørger for, at indsats og ROI går hånd i hånd, så du altid betaler for gennemprøvede løsninger, der skaber positiv effekt, kortsigtet såvel som langsigtet.

Marketingbureau i København med lokalt kendskab

Hos byMedia har vi samarbejdet med en lang række forskellige kunder i København og omegn og kan således også være et rigtig godt bud på et marketingbureau i København med lokalt kendskab. Vi kender markedet, dine kunder og vigtigst af alt, så kender vi DIN virksomhed.

Kontakt dit marketingbureau i København

Som dit marketingbureau i København kan byMedia bistå dig med hjælp til digital markedsføring. Dette være sig i forhold til engangsopgaver såsom grafisk produktion eller opsætning af en WordPress-hjemmeside. Vi tilbyder dog også at agere sparringspartner med løbende SEO-optimering, AdWordskampagner eller social media management.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad byMedia kan gøre for dig som marketingbureau i København? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi på bedste vis skaber spændende markedsføring, der adskiller din virksomhed fra konkurrenterne.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud