Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Hjemmeside i Wordpress

Når du ønsker at få kunder online igennem en hjemmeside

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


Mobilvenlig hjemmeside i wordpress med responsivt design

I dag følger flere og flere brugere internettet via mobilen. Det betyder, at dine kunder som oftest også vil besøge lige præcis din hjemmeside fra mobilen. Netop derfor er det også så vigtigt, at du, når du får lavet din hjemmeside, sørger for at alliere dig med en samarbejdspartner, der forstår at tage hensyn til det.

D. 21. april 2015 blev det ligeledes endnu vigtigere for dig at have en mobilvenlig hjemmeside, da Google på den dag ændrede i deres søgealgoritme. Denne ændring havde blandt andet til formål at ”belønne” mobilvenlige hjemmesider på den måde, at de altid bliver vist foran de ikke-kompatible hjemmesider i de organiske søgeresultater i en Google søgning. Der er endnu ikke meldt noget ud fra Googles side, i forhold til effekten af mobilalgoritmen, men som det er det med denne type udmeldinger, anbefaler vi altid, at de tages alvorligt. Siden november 2015 har Google i øvrigt ”stemplet” mobilvenlige hjemmesider, således forbrugerne altid kan se, inden de besøger en hjemmeside, om den er mobilvenlig – i hvert fald hvis besøget sker fra en Google søgning. På nuværende tidspunkt er det endvidere meldt ud, at Google arbejder på at implementere prædikatet ”Slow”, der fortæller, om Google betragter hjemmesiden som langsom.

Til tops på Google med en mobilvenlig hjemmeside

Der er altså rigtig mange gode grunde til at overveje en samarbejdspartner, når du skal have lavet din nye hjemmeside, der også forstår vigtigheden i at udarbejde en kompatibel, mobilvenlig hjemmeside, der på alle måder lever op til Googles forventninger til brugervenlighed. Ikke nok med at dine eksisterende kunder og nye kundeemner får en langt bedre oplevelse, når de oplever din hjemmeside – du vil også markant hurtigere komme til tops i de organiske søgeresultater uden egentlig at skulle investere en masse tid og penge. Kort sagt; med et kvalitetsprodukt kommer du og din virksomhed rigtig langt. Resten derfra er blot ”icing on the cake”.

Kompatible kvalitetshjemmesider fra byMedia

Hos byMedia tilbyder vi professionelle, personlige og ikke mindst mobilvenlige hjemmesider, der altid udarbejdes med udgangspunkt i dine og din virksomheds behov. På den måde er du altid sikker på, at hjemmesiden 100 % præsenterer værdien af dine varer og ydelser så godt som overhovedet muligt.

Alle vores hjemmesider udarbejdes i et responsivt – eller mobilvenligt – design. Dermed kan du, dine kunder og resten af verden tilgå din hjemmeside fra PC/Mac, mobiler eller tablets, uden dette på nogen måde påvirker designet, strækker billederne eller andet. De vil altså stort set se den samme hjemmeside, uanset hvorfra de tilgår siden. Med en hjemmeside fra byMedia får du kort sagt et kompatibelt produkt, der passer til alle platforme. Dette sikrer dig fuld værdi for pengene, både nu og fremover.

Vi er så privilegerede at råde over de dygtigste webdesignere, programmører og markedsføringsspecialister, der altid står klar til at skabe en personlig og professionel løsning. Vi skaber skræddersyede løsninger og unikke hjemmesider, der tager udgangspunkt i din virksomheds visuelle identitet, således der også skabes en synergi imellem eksisterende grafiske elementer og de nye. Såfremt du endnu ikke har fået fastlagt virksomhedens visuelle identitet, kan byMedia naturligvis også hjælpe dig med det. Vi starter processen med at udarbejde et logo, der stemmer overens med dine visioner for virksomheden og som støtter op om de produkter og ydelser, lige netop din virksomhed sælger.

Hos byMedia har vi stor erfaring med at skabe unikke hjemmesider. Vores kundegruppe spænder vidt, lige fra den lokale frisør i Aalborg til rengøringsfirmaet, der kører rundt på hele Sjælland. Det betyder også, at vi har et solidt indblik i markedet, uanset om du befinder dig i Aalborg, Aarhus, Odense eller København. Vi sørger for at lære dig, din virksomhed, dine kunder og dine produkter at kende, for på den måde at skabe en mobilvenlig hjemmeside, der tager udgangspunkt i alle disse. Alle vores hjemmesider udarbejdes i verdens mest anvendte og anerkendte CMS-system WordPress, hvilket gør det let for dig at ajourføre med nye oplysninger, udvide siden mv., når det passer dig. Alternativt står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det.

SEO, AdWords og alt det andet

Som en af de stærkeste spillere på markedet, tilbyder byMedia også at hjælpe dig med at sikre din hjemmeside – og din virksomhed – en endnu bedre placering på Google og i andre søgemaskiner. Dette gør vi igennem søgemaskineoptimering, hvor vi igennem kvalitetstekster og solide SEO-koompetencer sørger for at skubbe din virksomhed helt frem i det rampelys, der er Googles organisk genererede søgeresultater. Derudover tilbyder vi lokale, nationale og internationale AdWords kampagner, der med nøje udvalgte søgeord placerer din hjemmeside lige dér – øverst oppe i Googles søgeresultater, foran dine konkurrenter. Når du vælger en af disse muligheder, vælger du ikke blot en nu-og-her løsning. Ved at fastslå din virksomheds position foran dine konkurrenters, vil du hurtigt se ROI, både nu og fremover.

Er du klar til at sætte din virksomhed på det digitale verdenskort samt at skabe brugervenlige løsninger, der får dig helt til tops i Googles søgealgoritme? Så kontakt byMedia allerede i dag for en snak om dine muligheder for en fuldt ud kompatibel – og mobilvenlig – hjemmeside til glæde for dig, din virksomhed og dine kunder!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud