Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

SEO Aarhus

Når du vil ligge øverst på Google med din lokal virksomheder

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


SEO Aarhus

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm., hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt, er lokal SEO Aarhus essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer Aarhus”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig, og derefter vise dig de resultater, som er i nærheden af dig.

Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til Aarhus området, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google med Lokal SEO i Aarhus!

For at komme til tops med SEO er der nogle bestemte elementer som skal optimeres. Vores eksperter arbejder især med indholdet på hjemmesiden. Tekster skal være relevante og fyldestgørende for at Google accepterer din hjemmeside som kandidat til de øverste pladser.

Derudover er selve opbygningen af hjemmesiden vigtig. Undersider og mobilvenlig hjemmeside er begge parametre Google vægter højt i udvælgelsen af gode hjemmesider.

 

SEO er ikke en engangsløsning, hvor man blot kan sætte sig tilbage og slappe af. For at din hjemmeside ligger øverst på Google, er det vigtigt at man konstant optimerer de tekniske faktorer. Ved at få tilknyttet en specialist på området fra starten af er du sikret de bedste forudsætninger for gode resultater online. Vores specialister har over 5 års erfaring inden for optimering af mindre virksomheder.

Søgemaskineoptimering/SEO Aarhus

Er din virksomhed synlig online? 97% af søgninger på søgemaskiner foregår på Google. Det er derfor utrolig vigtigt at din virksomhed kommer frem når potentielle kunder søger på de produkter eller ydelser din virksomhed kan tilbyde.

I forhold til søgemaskineoptimering er det mest ideelt at have en placering på side 1. Det er kun 4-5% der rent faktisk klikker videre på side 2. Det har samtidig også stor betydning hvor på side 1 man ligger. Hvis man blot flyttes fra placering nr. 4 til nr. 3, kan man forøge dem der klikker fra 6% til 9%.

Når man taler om søgemaskineoptimering er der udelukkende tale om organiske resultater. De resultater der ligger øverst, hvor der med gult står ”annonce”, er en del af en AdWords-kampagne.

http://www.bymedia.dk/2016/02/23/faerre-reklamer-paa-google/

SEO er en langsigtet løsning, hvor man muligvis ikke ser resultater med det samme. Til gengæld vil man ofte opnå flere resultater med en velstruktureret SEO-løsning. Kunder har større tillid til de organiske resultater idet 70% klikker på dem frem for annoncerede resultater.

SEO handler især om indholdet på din hjemmeside, og derfor skal tekst og undersider være optimeret således, at de opnår de bedste resultater i forhold til Google.

Hvis du vil høre, hvordan vi kan skræddersy en SEO-løsning i Aarhus området til din virksomhed, så kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på [email protected]

Personlig sparringspartner

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger, der er skræddersyet til din virksomheds ambitioner og mål, og vi garanterer, at resultaterne kan mærkes. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder. I en tid hvor stort set alle søger på Google dagligt, er det nødvendigt, at din virksomhed er synlig online – ellers går du glip af potentielt vigtige kunder. Kontakt byMedia på tlf. 70227725 eller skriv en mail på [email protected] og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed – vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud