Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

SEO Odense

Få en skræddersyet SEO løsning til din virksomhed i Odense

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer


SEO Odense

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm., hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt, er lokal SEO Odense essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer Odense”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig. Derefter ser du de resultater, som er i nærheden af dig. Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til Odense området, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google SEO i Odense!

Vores specialister har 5 års erfaring i søgemaskineoptimering af hjemmesider for både mindre og større virksomheder i hele Danmark. Med en søgemaskineoptimeret hjemmeside fra byMedia, er du sikret de bedste forudsætninger for mere online tilstedeværelse til en skarp pris af højeste kvalitet. For at få din virksomhed til tops på Google har vi især fokus på at udarbejde velstrukturerede og relevante tekster. Hvis Google kan se, at det der står på din hjemmeside, er relevant i forhold til det søgte ord, rangeres din virksomhed højere på listen. Derudover er det vigtigt at hjemmesiden er korrekt opstillet med undersider. Forud for samarbejdet foretager vi dybdegående analyser for at finde de mest optimale søgeord, din virksomhed kan findes på.

Søgemaskineoptimering/SEO Odense

SEO er en investering, der altid kan betale sig. Når potentielle kunder søger på Google, er det altafgørende, at din virksomhed nemt kan findes af kunden. Hele 97% søger på Google efter produkter og ydelser, og kun 4-5% klikker videre til side 2. Hvis din virksomhed ikke ligger på side 1 mister du en del af disse kunder. For at SEO kan give de bedste resultater, er det vigtigt at tekst og hjemmesiden spiller 100% i forhold til Googles algoritme. Søgemaskineoptimering kræver, at man konstant optimerer ens hjemmeside, så den hele tiden er i tråd med Googles retningslinjer. Den store forskel på AdWords og SEO er, at ved AdWords-kampagner betaler man en pris for hver gang nogen klikker på linket, og for SEO er dette organiske resultater, hvor man IKKE betaler pr. klik. Hvis man vil have en kortsigtet løsning, som giver resultater med det samme, er AdWords det rigtige, men hvis man derimod vil have en langsigtet løsning, som i det lange løb kan skaffe de eftertragtede pladser i toppen af Google, er SEO den rette strategi. http://www.bymedia.dk/2016/02/23/faerre-reklamer-paa-google/ Hvis du vil have gennemgået din hjemmeside for at finde de punkter, hvor din virksomhed kan optimeres, kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på [email protected].

Personlig sparringspartner til SEO i Odense

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger, der er skræddersyet til din virksomheds ambitioner og mål. Vi garanterer, at resultaterne kan mærkes allerede fra dag et. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder. Derefter går det kun fremad. I en tid hvor stort set alle søger på Google dagligt, er det nødvendigt, at din virksomhed er synlig online – ellers går du glip af potentielt vigtige kunder. Kontakt byMedia på tlf. 70227725 eller skriv til os på [email protected]. Så finder vi ud af, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed!

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud