Menu
Ring op
Få et uforpligtende tilbud
X

Lad os ringe dig op med et godt tilbud

Vi ringer dig op mellem 10:00-18:00
MENUMENU

Hjælp til wordpress i København?

Få et uforpligtende
tilbud inden for få timer






WordPress København

Open Source WordPress er verdens mest anvendte – og i øvrigt det mest anerkendte – Open Source CMS-system. At det er et Open Source CMS-system betyder i bund og grund, at det er tilgængeligt for alle, uanset hvor de kommer fra og hvad de laver. Det betyder ligeledes, at alle kan arbejde med WordPress, uden det kommer til at koste så meget som en bøjet femøre. Eneste krav er, at man har en grundlæggende forståelse for, hvad WordPress er, hvordan det fungerer og hvordan man i øvrigt udvikler en lækker hjemmeside.

Det lyder måske ikke som de helt store forudsætninger og der er da også rigtig mange – private såvel som virksomheder og organisationer – der dagligt prøver kræfter med at oprette deres helt egen WordPress hjemmeside. Hos byMedia har vi dog erfaret, at de mest enkle hjemmesider sjældent imødekommer Googles krav til responsivt design, SEO optimering mv., som det nu engang forudsætter, hvis man vil være en aktiv medspiller i det kæmpestore univers, der er Googles søgemaskine.

Har du dog alligevel mod på selv at kaste dig ud i at oprette din helt egen WordPress hjemmeside i København? Så skal vi naturligvis ikke stoppe dig, men lad os nu alligevel lige bruge fem minutter på at fortælle dig, hvad vi egentlig kan gøre for din københavnske virksomhed.

Hjemmeside i WordPress København

Hos byMedia har vi adskillige års erfaring med programmering og udvikling af hjemmesider i WordPress for vores kunder i København og omegn. Vi brænder for det, vi laver og forstår også udmærket godt, hvis du synes, det er et spændende univers at bevæge sig rundt i. Vores råd er dog samtidig, at hvis du er i tvivl om digitale markedsføringsbegreber som AdWords og SEO, så kan det være en rigtig god idé at alliere sig med et webbureau, der ved, hvad de taler om.

Når vi hjælper dig med at udvikle din nye WordPress hjemmeside, er vi med dig hele vejen, lige fra den indledende proces med tilrettelæggelse af det ønskede design til eksekvering og det endelige slutresultat. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds grafiske udtryk, når vi udvikler en hjemmeside i WordPress til dig i København og omegn. Såfremt du ikke allerede har en veludviklet visuel identitet, eller den nuværende trænger til en opdatering, bistår vi dig selvfølgelig også gerne i denne del af processen. Herfra sørger vi for at implementere elementer som dit firmalogo som en fast del af hjemmesidens design med henblik på at skabe en rød tråd igennem hele din visuelle identitet.

Unikke og kreative løsninger

Ved at arbejde indgående med din virksomheds visuelle identitet – det grafiske udtryk – er det også muligt for os at skabe en hjemmeside i WordPress for din virksomhed i København og omegn, der slår dine konkurrenter om kuld og som får dine kunder til at huske dig. Vi har ingen standardløsninger og arbejder således altid ud fra vores kunders ønsker og behov i forhold til at udvikle markedets mest unikke og kreative WordPress hjemmesider.

Derudover arbejder vi som en fast del af vores hjemmesideløsninger med en lang række plugins, der er kompatible med WordPress. Blandt de mest populære plugins, kan nævnes webshops udviklet i det populære WooCommerce samt Facebook Live Chat, der anvendes som en del af både hjemmesider og webshops udviklet af byMedia.

Brugervenligt og let at opdatere i WordPress

Grunden til, at vi hos byMedia foretrækker at anvende WordPress til din nye hjemmeside i København og omegn er den upåklagelige brugervenlighed, dette CMS-system har. Vi har rigtig gode erfaringer med, at vores kunder, efter slutresultatet foreligger, kan gå ind og ajourføre deres nye hjemmeside. Det kan være, hvis der skal redigeres i hjemmesideteksterne, hvis der skal indsættes nye billeder eller oprettes ekstra undersider.

byMedia varetager naturligvis også gerne ajourføring af din nye hjemmeside for dig, ligesom vi altid står klar med support, hvis der skulle opstå spørgsmål. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi hjemmesideforsikring af din WordPress hjemmeside, således du er sikret, hvis siden bliver hacket, hvis den crasher eller noget helt tredje.

Hjælp til WordPress København

Udover vores erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress i København og omegn, har vi også stor erfaring med at bistå virksomheder med rådgivning og hjælp til at forstå WordPress. Det kan være, du trods alt virkelig bare har lyst til at prøve kræfter af med at oprette din egen hjemmeside i WordPress, men det kan også være, hvis du har brug for hjælp til at optimere din nuværende hjemmeside. I alle tilfælde sørger vi for at skræddersy en løsning, der passer til lige netop dine behov, hvad enten du har brug for en ny hjemmeside, optimering af en eksisterende eller blot hjælp til at forstå WordPress.

Professionelt webbureau i Aalborg

Hos byMedia lever vi af glade kunder og sørger altid for at levere et slutresultat, som både du og vi kan være stolte af. Vi har base i Aalborg, men har kunder i hele landet, lige fra Skagen til København og kan med garanti også tilbyde dig hjælp til WordPress i København og omegn. Med byMedia som din faste sparringspartner i forbindelse med WordPress hjemmesider, er du altså garanteret resultater i verdensklasse til markedets mest attraktive priser!

Har du brug for hjælp til WordPress i København og omegn? Så kontakt os allerede i dag på 70 227 725 eller [email protected] for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Læs vores anmeldelser på Google
byMedia har 5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Vil du være den næste tilfredse kunde?

5,0 af 5 stjerner

22 anmeldelser på Facebook

Vores kunder siger

Restaurant Tabu

Få en gratis rådgivningstime

+45 70 227 725

Book et møde

Vi optimerede webshoppen Krea by Lulu
til at være responsive, hvilket har medført
at salget er steget

Se case

TM Multiservice

Frisør Klip & Form

Vi er landsdækkende

Få et uforpligtende tilbud

Lad os give dig et godt tilbud